ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПРЕАМБУЛА
На сайті (gerz-holding.com, тут і надалі "Сайт") ми можемо збирати персональні дані в порядку і для цілей, описаних нижче. Ми цінуємо конфіденційність відвідувачів сайту, забезпечуючи зберігання і використання даних користувачів Сайту відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», а також Загального регламенту про захист даних ЄС («GDPR»).

Дана політика конфіденційності (тут і далі іменована "Політика") містить опис інформації, що збирається на цьому Сайті інформації, включаючи інформацію, що стосується ідентифікованих або ідентифікованих осіб (тут і надалі "Персональні дані"), інформацію про цілі використання нами таких персональних даних та про осіб , з якими ми можемо ділитися ними. Політика надає роз'яснення ваших прав щодо використання нами ваших персональних даних.

Будь ласка, ознайомтеся з Політикою перед використанням або відправкою будь-яких персональних даних на Сайті.

Відвідування та використання цього Сайту підтверджує, що ви ознайомилися з представленою інформацією і розумієте, яким чином ми використовуємо персональні дані користувачів цього сайту.

Дані, що збираються на цьому сайті, використовуються для наступних цілей:

– обслуговування Сайту
– надання даних про діяльність Компанії
– зберігання даних про переваги та налаштування користувачів Сайту
– збір статистики про користувачів Сайту
– моніторинг стану сеансу користувача Сайту



ОПЕРАТОР, ЩО КОНТРОЛЮЄ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
ТОВ "ГЕРЦ ХОЛДИНГ" (або "компанія", "ми", "нас", "наш") є контролером ваших персональних даних (відповідно до GDPR), які збираються і обробляються через цей Сайт.

ТОВ "ГЕРЦ ХОЛДИНГ"
Харьківське шосе, 17-А, м. Київ, 02090, Україна
+380 44 538-03-60
https://www.gerz-holding.com



ДАНІ, ЩО ЗБІРАЮТЬСЯ ТА ПІДСТАВА ДЛЯ ТАКОГО ЗБОРУ
1. Дані, що збираються автоматично:
– тип та версія браузеру
– операційна система
– IP-адреса

Збір і зберігання цих даних здійснюються з метою коректного відображення вмісту Сайту на пристрої користувача. Ми не зіставляємо дані, автоматично збираються інформаційною системою, і інші персональні дані фізичних осіб. Правовою основою для обробки інформації про вашому пристрої є наш законний інтерес в забезпеченні задовільною роботи Сайту.

2. Cookies
Файл cookie - це файл з фрагментом даних, що зберігається в комп'ютері користувача після відвідин ним сторінок Сайту, що дозволяє ідентифікувати пристрій або браузер користувача при повторному відвідуванні сайту. Файли cookie використовуються для:
– аутентифікації користувача
– зберігання песрнальних вподобань та налаштувань користувача
– відтсежування стану сеансу доступу користувача
– ведення статистики про користувачів

Правовою основою для обробки зібраних за допомогою файлів cookie персональних даних, є:
– законні інтереси з розвитку бізнесу Компанії, в тому числі за рахунок підтримки цього Сайту
– згоду користувача, надану шляхом натискання кнопки "Прийняти" на банері з інформацією про cookie на Сайті

Ви можете обмежити використання файлів cookie шляхом внесення змін в налаштуваннях вашого браузера. При зміні налаштувань браузера, функціональність Сайту може бути обмежена, а деякі матеріали можуть відображатися некоректно. Інструкції по таким змінами наведені нижче і індивідуальні для кожного браузера окремо, в тому числі:
Safari
Google Chrome
Internet Explorer
Edge
Firefox
Opera



ПРАВА ЩОДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
1. Право на доступ до персональних даних.
Згідно зі статтею 15 GDPR користувач має право знати про те, що ми обробляємо або зберігаємо його персональні дані. Користувач може направити письмовий запит за вказаною нижче адресою, щоб з'ясувати, які дані обробляються і як вони обробляються. Крім того, користувач має право знати в тому числі, але не обмежуючись, для чого використовуються його персональні дані, кому передаються його персональні дані, термін зберігання персональних даних, джерело персональних даних користувача, якщо вони були отримані не від користувача, передаються чи персональні дані користувача державам або міжнародним організаціям за межами ЄС, і які гарантії поширюються на таку передачу.

2. Право на виправлення.
Згідно зі статтею 16 GDPR користувач може попросити виправити інформацію, яка на його думку є неточною, і / або доповнити інформацію, яка на думку користувача є неповною. Реалізація такого права здійснюється шляхом письмового звернення, відправленого на адресу, вказану нижче, з підтвердженням особи користувача.

3. Право на видалення
Згідно зі статтею 17 GDPR користувач має право попросити про видалення його персональних даних у разі, коли хоче відкликати свою згоду на обробку персональних даних, коли вважає, що його дані обробляються незаконно, коли заперечує проти обробки даних з метою прямого маркетингу. Реалізація такого права здійснюється шляхом письмового звернення, відправленого на адресу, вказану нижче.

4. Право на обмеження обробки
Згідно зі статтею 18 GDPR користувач має право попросити про обмеження обробки його персональних даних у разі, коли користувач ставить під сумнів достовірність його персональних даних, на період нашої перевірки достовірності персональних даних користувача, коли користувач вважає, що його персональні дані обробляються незаконно, але заперечує проти їх видалення. Реалізація такого права здійснюється шляхом письмового звернення, відправленого на адресу, вказану нижче.

5. Право на мобільність даних
Згідно зі статтею 20 GDPR користувач може скористатися своїм правом тільки щодо персональних даних, які стосуються самого користувача і які користувач надав нам. Користувач має право запросити у нас дані для передачі їх іншому оператору. Таке право виникає лише в тому випадку, якщо обробка даних заснована на згоді користувача або необхідна для виконання договору, стороною якого є користувач. Реалізація такого права здійснюється шляхом письмового звернення, відправленого на адресу, вказану нижче.

6. Право заперечення щодо обробки
Згідно зі статтею 18 GDPR користувач має право заперечити проти обробки його персональних даних, яка заснована на наших законних інтересах (або інтересах третіх сторін), і ми можемо припинити обробку даних користувача, якщо не надамо переконливі законні підстави для обробки, які мають пріоритет над інтересами користувача , правами і свободами, або для встановлення або висування юридичних претензій, або захисту від них. Користувач також може заперечити в будь-який час проти обробки його персональних даних в цілях прямого маркетингу. Реалізація такого права здійснюється шляхом письмового звернення, відправленого на адресу, вказану нижче.

7. Право відкликати свою згоду
Згідно зі статтею 7 (3) GDPR користувач, який заявив про свою згоду на дії з обробки персональних даних, описаних в цій Політиці, має право відкликати свою згоду в будь-який час. Реалізація такого права здійснюється шляхом письмового звернення, відправленого на адресу, вказану нижче.

8. Право подати скаргу в наглядові органи
Згідно зі статтею 77 GDPR користувач може подати скаргу в наглядовий орган, зокрема, в країні, де проживає і / або працює користувач, або де сталося передбачуване порушення, якщо користувач вважає, що обробка його персональних даних порушує чинне законодавство. Користувач, що знаходиться в одній з держав-членів ЄС, може подати скаргу в один з наглядових органів, використовуючи такі контактні дані за цим посиланням посиланням. Користувач, що знаходиться в Україні, може подати скаргу уповноваженому ВР України з прав людини, використовуючи такі контактні дані за цим посиланням посиланням.



КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
Для реалізації своїх прав відповідно до статей GDPR, перерахованих вище, а також у разі наявності питань щодо цієї Політики, будь ласка, зв'яжіться з нами, відправивши повідомлення на електронну адресу: press@gerz-holding.com або поштою: м. Київ, Харківське шосе, 17А, 02090, Україна. Ми відповімо на ваше звернення протягом місяця крім випадків, коли така відповідь вимагатиме більше часу.